De combinatie

van online 

en offline 

is de 

kracht!Webdesign

Effectieve en creatieve websites

Webdesign is een kunst op zich. Een goede website beschikt over de juiste balans tussen vorm en functie. Samen bepalen we uw doelstelling. DP Media creeërt en ontwikkelt. Wij voorzien uw website van een eenvoudig Content Management Systeem (CMS). Zo verandert en actualiseert u uw eigen website. Maar daarbij blijft het niet. U wilt immers ook bezoekers op uw site en meten hoe succesvol uw site is.

 

Crossmedia

Uw doelgroep gepast en met relevantie benaderen.

Persoonlijke communicatie gaat verder dan alleen direct mailings. Juist door steeds meer van uw doelgroepen te weten, kunt u ze ook gericht via verschillende media bereiken. Kosten efficiënt, maar vooral erg effectief omdat ze aanzetten tot respons en dialoog.

Met behulp van ons CRM module biedt DP Media crossmediale oplossingen. U kunt eenvoudig uw database met klanten en prospects verrijken en deze informatie gestructureerd inzetten om ze met relevante aanbiedingen te bereiken. De ene keer met een e-mailing, de andere keer met een direct mailing of juist via social media. Mogelijkheden genoeg.

 

Social Media

Social Media worden steeds belangrijker als communicatiemiddel. Dat geldt zowel voor online campagnes als crossmediale campagnes. Wanneer we spreken over Social Media hebben we het over Facebook, LinkedIn, Youtube, Twitter en blogs. Waarschijnlijk al bekende begrippen, maar hoe zet u deze Social Media in als strategisch middel binnen uw communicatiedoelstellingen? DP Media ondersteunt u met een Social Media-strategie, waarbij u betekenisvol bijdraagt aan de dialoog op internet.

 

Webteksten

Webteksten leest u anders dan de krant of een brochure. Ze zijn kort, bondig, scanbaar en wekken dialoog op. Daarbij maken de juiste keywords uw webteksten beter vindbaar door zoekmachines. Wij gebruiken de taal van uw doelgroep om aan te zetten tot interactie. Online teksten die werken.

Een greep uit onze web projecten

www.moerwijkmachineverhuur.nl
www.deslag-hardenberg.nl

www.hotelzwartewater.nl
www.dietistengroep.nl
www.hartmaninstallatie.nl
www.vechtdalcollege.nl 
www.sallaandsvarkensvlees.nl
www.koekbakkerijnanning.nl
www.blijdatikrij.nl