Waarom 

kiest 

uw klant 

voor u?
Reclameadvies

Communicatie

Waarom kiest uw klant voor u? Wat onderscheidt u van uw concurrent? Uw communicatie moet de aandacht trekken om uw doelen te bereiken. Wij helpen u uw merk, product of dienst positioneren. Samen maken we een goed plan. Van analyse naar strategie. Van concept naar design. Zorgvuldig kiezen wij de juiste communicatiemix. DP Media bewaakt kosten en planning. 

Strategie
Acties
Campagne

Mediaplanning

 

Communicatiestrategie

Eerst denken en dan doen. Het succes van een slogan is soms zo simpel. De gedachte erachter is soms zo complex. DP Media denkt met u mee over visie en strategie. Wat is uw identiteit, welk imago hebt u in de markt? Welke merkwaarden onderscheiden u van uw concurrenten en hoe benoemen we deze in de markt? Positionering met slimme acties en campagnes. Zo helpen wij richting geven aan de betekenis van uw merk. Wij geven duiding aan de missie, visie en strategie van uw organisatie.

Actiemarketing

DP Media helpt u bij het ontwikkelen en opzetten van ludieke acties. Denk aan periodieke promotieacties richting bestaande of nieuwe klanten. Of bijvoorbeeld een project van internal branding. Wij adviseren en ondersteunen u in acties die inspelen op de actualiteit en opvallen door creativiteit. Wij inspireren u met een mooie mix van direct marketing, gadgets, actiewebsites of eventuele apps. Laat u verrassen! 

Campagnes

We willen betekenis geven aan merken. Voor de korte en lange termijn. Dat doen we bijvoorbeeld met slimme campagnes en een goed advies. Daarbij kijken we verder dan de traditionele communicatie. Wij zoeken naar een creatieve communicatiemix met het hoogste rendement. We denken, doen en plannen. Want in een campagne moet alles kloppen. Zo ontzorgen we onze klanten door het traject te plannen, uitvoeren, checken en evalueren. Wij waken over de juiste briefings, strakke deadlines en het budget. Als spin in het web houden we de touwtjes strak in handen.